1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Sherbime

Sherbime arkitekturore  &  Arredim i brendshem

Sherbimet

spAce - studio ofron një gamë të plotë të shërbimeve arkitekturale,arredimit te brendeshem dhe të jashtëm për rezidenca banimi si dhe për ambjente për përdorim biznesi. Ne jemi fokusuar në cilësinë e projektimit, duke u perfshire me frymezim dhe frull ne cdo faze te tij, ne projektimin, menazhimin dhe realizimin e projektit . Projektet tona janë unike dhe  respektojnë kërkesat e klientëve.

Sherbime arkitekturore

  • Projekte arkitekturore per objekte te ndryshme si: objekte banimi dhe sherbimi, qendra tregtare, spitale, shkolla, hotele, vila, etj.
  • Projekte te plota arkitekturore per pajisje me Leje Ndertimi te subjekteve te vecanta, te interesuara.
  • Projekte zbatimi. Realizimi i plote i projektit, i detajuar per fazen e zbatimit.

Arredim i brendshem

  • Konceptim, kompozim dhe arredim i hapesirave te brendshme te te gjitha funksioneve, si arredim shtepie, zyre, lokali, dyqani, etj .
  • Zbatim rigoroz deri ne detajet e fundit te projektit nga nje skuader zbatimi.
  • Koncepte dhe dizenjim mobiljesh te ndryshme, te cilat transformohen ne objekte funksionale.

 

Pse spAce studio

  Mbi 5 vjet experience ( pervoje ) pune ne fushen e ndertimit dhe mobilimit, duke krijuar objekte funksionale qe ja vlen te jetohet. Ne degjojme klientet per cdo pune qe sjellin dhe me aftesite tona krijome zgjithje ,duke i kaluar pritjet e tyre. Gjatë gjithë procesit te vendim-marrjes, ne kursejme kohën e klientëve tanë dhe të holla . Ne perzirje te se bukures dhe funksionales , se bashku do te zgjidhim problemin per te arritur qellimin e perbshket.