1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Biografia

Rreth Seldi Shehu

Seldi Shehu | Arkitekt

 Seldi Shehu eshte arkitekt shqiptar. U diplomua  ne universitetin e Tiranes, Albanian University,  Dega Arkitekture, ne nentor te vitit 2011,  duke fituar Master shkencor në “Arkitekture “.

 Ne shtator te vitit 2009, po gjate studimeve  universitare, punesohet arkitekt prane  “Al.Point” , studio arkitekture ne Tirane. Projektimi i objekteve te ndyshme, kryesisht  objekte banimi dhe sherbimi, hotele, vila, te  projektuara ne Komunen Dajt, Tirane.

 Ne qeshor te vitit 2012, punesohet si arkitekt  dizajn prane “ Mobileri Tirana ”. Arredim dhe  kompozim i hapesirave te brendeshme te te  gjitha funksioneve, nga projektimi, deri ne  zgjedhen e detajit me te vogel (materiali,  ngjyrat,aksesoret).

 Ne janar te vitit 2014, punon si arkitekt i  brendshem prane “ Mobileri Klajdi ”.Po ashtu  edhe ne kete kompani u perfshi ne te gjitha  projektet nga fillimi deri ne perfundim, duke  ofruar siguri dhe cilesi e duke forcuar pozitat e  saj ne treg. Gjate kesaj periudhe eshte marre  kryesisht me arredim shtepish, lokalesh, zyrash,  etj.

Pas nje eksperience disa vjecare, se bashku me koleget e tij ne shtator te 2013 themelon ne Tirane studion // SPACE // - një ekip profesionistesh i brezit të ri, duke ofruar zgjidhjet me te mira te projektim arkitektonik dhe dizenjimit te brendeshem.