1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Projekte

Keni edhe ju nje ambjent tuajin? Jeni te mirepritur !

Projektet

Nëse ju nevoitet ndërtimi i një shtëpi të re ose përditësimi i mobiljeve tuaj, ne ofrojmë projektim dhe mobilim, me funksionalitet, stil dhe vlera. Jemi ne treg qe nga viti 2013 dhe kryejme projekte te ndryshme ne Tirane, dhe ne qytete te tjera ne Shqiperi dhe jashte saj .

AP ATSH

Apartament ATSH

më shumë...

Ap Xhamlliku

Apartament Xhamlliku

më shumë...

Portfolio 1

Apartament 05

më shumë...

Portfolio 1

Objekti Banimi 03

më shumë...

Portfolio 1

Bar pasticeri Saqi

më shumë...

Projektet tona synojnë krijimin e objekteve që janë në harmoni me mjedisin dhe komunitetin. Vilat, apartamentet, zyrat transformohen në objekte me identitet të spikatur, me hapësira të mirëorganizuara dhe të rehatshme. Eshte shume e rendesishme te krijosh nje hapesire ku njerezit te ndihen rehat. Eshte shume e rendesishme te krijosh nje hapesire ku njerezit duan te kthehen.

Portfolio 1

Lokal dasmash Ahmati

më shumë...

Portfolio 1

Vile 03

më shumë...

Portfolio 1

Mobilieri Klajdi 2

më shumë...

Portfolio 1

Mobilieri Klajdi 1

më shumë...

Portfolio 1

Apartament 04

më shumë...

Portfolio 1

Bibtex Albania

më shumë...

Portfolio 1

Bar Felt

më shumë...

Portfolio 1

Resort Turistik

më shumë...

Portfolio 1

Ice Web

më shumë...

Portfolio 1

Objekt Banimi 02

më shumë...

Portfolio 1

Dajti Park

më shumë...

Portfolio 1

Vile 02

më shumë...

Portfolio 1

Objekt Banimi 01

më shumë...

Portfolio 1

Vile 01

më shumë...