1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Projekte

Keni edhe ju nje ambjent tuajin? Jeni te mirepritur !

Iceweb

Ice web eshte nje kompani qe dizenjon faqe interneti. Ne kete zyre kemi krijuar dy hapesira per stafin te cilat ndahen nga njera tjetra nga zyren e shefit, me mure xhami, ku qellimi i ciles eshte te jete transparente nga brenda, dhe te ruajne vazhdimesine vizuale ne hapesire.Njesia e pare me 9 poste pune, ndersa tj me 5 poste pune e dizenjuar me tavolinat ekzistuse. Zyra e shefit eshte e bollshme, me nje hapesire pritje dhe me pamje piktoreske nga jashte.Zyrat permbajne drite te bollshme natyrore dhe jane krijuar per te arritur efikasitet maksimal. Ne hapesiren e pritjes indentifikohet me se miri kompania, me ngjyren bojeqielli, te ngacmuar me te bardhe dhe me logon qe ndodhet ne pjesen ballore te hyrjes. Ne kete hapesire kemi krijuar dhe nje ngrenje te shpejt per stafin. Duke ruajtur modelin e pllakave ekzistuse, pergjithesisht vendosem te luajme te mobiljet me kontrast bardhe e zi. Per ta bere amjentin me te ngrohte kemi perdorur piktuara dhe te orendi shumengjyrshe.

Projekt :  I perfunduar
Adresa:  Rr. "Abdyl Frasheri", Tirane
Siperfaqja : 160 m2
Data :  07/2011 – 08/2011