1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Projekte

Keni edhe ju nje ambjent tuajin? Jeni te mirepritur !

Bar Felt

Ne kete kafene sfida kryesore ishe per te krijuar nje hapesire qe te funksionoje ne mengjes dhe disa ore ne mbremje,nga ku kerkohet pjesmarrja e te gjitha moshave.Hapesira eshte e bollshme,ku ajo kyesorja eshte perqendruar ne qendet te amjentit ku punon si nje e tere ndersa pjesa tjeter pergjate perimetrit eshte me individualist.

Ambjenti permban drite te bollshme natyrore. Ndricimi artificial eshte I shumte por me intensitet te vogel drite. Ai eshte i planifikuar ne menyre te të detajuar , ku cdo llampadar eshte perqendruar ne qender te tavolines.Tavolinat jane te medha dhe larg njera tjetres duke krijuar nje ambjent mjaft te qete. Banaku elegant ne forme trapezi, elemente prej druri qe vazhdojne pergjate tavanit, e ku diku tjeter takojne ne dysheme, gjelberimi i futur ne brendesi te ambjentit,jane kto elemente qe krijojne nje hapesire mjaf te kendeshme.

Projekt : I perfunduar
Adresa: Rr. "Riza Cerova", Tirane
Siperfaqja : 96 m2
Data : 02/2012 – 04/2012