1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kontaktoni sot me ne

Ju keni pyetje, ne kemi pergjigje. Na dergoni një mesazh dhe një pjestar i stafit tone do t'ju kontaktojë brenda 24hr, edhe gjate fundjavave ose pushimeve.

Adresa Fizike

Rruga "Siri Kodra", Blloku i magazinave, Tirana, Albania

Kontaktoni me telefon

Tel: +355 68 20 60 611

Formë Kontakti